petak, 23. siječnja 2015.

dm Zagreb Ski Legends pomaže djeci

I ove godine je početkom siječnja na zagrebačkom Sljemenu u sklopu ženske slalomske utrke Svjetskog kupa održana humanitarna utrka pod nazivom „DM Zagreb Ski Legends“ pomaže djeci.


Riječ je o sada već tradicionalnoj humanitarnoj utrci najvećih skijaških legendi koje su svojim izvrsnim rezultatima ispisale povijest skijanja. Ovogodišnja utrka je po odazivu legendi bila najkvalitetnija do sada. Tako su ove godine po prvi puta nastupili Kalle Palander, Michaela Dorfmeister, Jurij Franko te se priključili već udomaćenim zvijezdama kao što su Janica Kostelić, Ana Jelušić, Nika Fleiss, Alberto Tomba, Bojan Križaj, Urška Hrovat te mnogim drugim.

Sve te zvijezde su se natjecale i pritom skupljale značajna i potrebna financijska sredstva u humanitarne svrhe. Naime, pokrovitelj utrke legendi, dm, već tradicionalno donira prikupljeni novac Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri u obiku donacije godišnjih potreba higijenskih i kozmetičkih proizvoda.


Iako dm već dugi niz godina ima status najpoželjnijeg poslodavca, ovakvim humanitarnim akcijama i društveno odgovornim poslovanjem samo učvršćuje svoju dobru reputaciju u hrvatskoj javnosti i društvu. 

Slažete li se time da sudjelovanjem u ovakvom obliku humanitarnih akcija, poduzeća stvaraju bitno bolju sliku o sebi na tržištu? Preferirate li kupnju u prodavaonicama koje sudjeluju u raznim humanitarnim akcijama?

2 komentara:

  1. Slazem se da stvaraju bolju sliku o sebi, no poduzeca trebaju ciniti puno vise od humanitarnih akcija i davanja donacija (sto konkretno nije bas oblik DOP-a) da bi se istinski mogli promovirati kao drustveno odgovorna poduzeca.

    OdgovoriIzbriši
  2. Humanitarne akcije su dio društveno odgovornog poslovanja. DM je tvrtka na koju bi se mogle ugledati i druge kompanije

    OdgovoriIzbriši